blog

How trees talk to each other - Suzanne Simard

October 6, 2016

Dit is de volledige TED lezing van Suzanne Simard van dit jaar, met Nederlandse ondertiteling. Deze lezing staat in de 'Top Ted Talks' van 2016. Neem 18 minuten de tijd voor deze goed opgebouwde lezing en laat je meenemen in de wereld van het Wood Wide Web.

 

Ontbossing veroorzaakt meer broeikasgassen dan alle treinen, vliegtuigen en auto's bij elkaar opgeteld. Wat kunnen we doen om deze bijdrage aan de opwarming van de aarde te keren? Suzanne Simard onderzoekt hoe de complexe, symbiotische netwerken van onze bossen onze eigen neurale en sociale netwerken nabootsen. En hoe al deze verbindingen mogelijk het verschil maken.......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Blogs

November 10, 2018

March 26, 2016

Please reload

Archive
Please reload

© Plantschap, 2016

  • LinkedIn
  • Flickr
  • Pinterest
  • Instagram